Hoi! Ik ben Annet Noppert, 21 jaar en woonachtig in Scharsterbrug. In het dagelijks leven werk ik met veel plezier als verpleegkundige op een woongroep met mensen met een ernstig meervoudige beperking.

Vroeger zat ik bij mijn moeder op de tribune de trainingen en wedstrijden van mijn broers te bekijken. Zodra er ijs lag ging mijn moeder met ons te schaatsen op een slootje. Toen ik 6 was, mocht ik zelf ook op schaatsen en heb ik bij het jeugdschaatsen gezeten, gevold door het trainen op de 400m baan bij de club, STD. Hier ging ik ook mijn eerste wedstrijden schaatsen zowel langebaan als marathon. Dit ging zo goed dat ik werd opgemerkt door het Gewest Friesland langebaan, hier heb ik zes jaar geschaatst waarvan de laatste twee jaren in combinatie met marathonteam team Palet. Waarna ik helemaal ben overgestapt op de marathon en dus ook helemaal bij Palet ben gaan trainen. Tussendoor heb ik 1 jaar bij de Top Divisie Dames gereden, maar door pech en blessures moest ik noodgedwongen een stapje terug doen.

Komend seizoen ga ik voor het eerst marathons voor team Cenned rijden en zal ik uitkomen in de Beloften competitie. Ik hoop dat we een goede winter krijgen in Nederland en dat we samen kunnen genieten van mooie wedstrijden. Ik heb in ieder geval zin in het seizoen met mijn nieuwe teamgenoten en hoop dat we met z'n allen mooie resultaten kunnen neerzetten zowel op natuurijs als op kunstijs!