De damesmarathonploeg CENNED komt uit in de Topdivisie van het marathonschaatsen. De dames schaatsen ieder weekend hun wedstrijden om de KPN-Cup in de topcompetitie op kunstijs en in januari/februari op buitenlands natuurijs. CENNED Connect is hoofdsponsor van de schaatsploeg. Van Braak Accountants is al vele jaren de subsponsor van de ploeg. Dit seizoen zal ook de naam van Hoolwerf Heiwerken op de wedstrijdpakken prijken. Naast deze sponsoren weet de ploeg zich gesteund door meerdere bedrijven.

De ploeg bestaat uit Ankie Ytsma (Leeuwarden), Laura van Ramshorst (Nijkerk) Maya de Jong (Haulerwijk) en Nienke Smit (Zuidwolde). Chantal Oosterkamp uit Bontebok komt voor schaatsteam CENNED uit in de regio Noord-Oost competitie en zal als vijfde invalrijdster af en toe starten in de topdivisie. Meer over de samenstelling van de ploeg voor 2018- 2019 elders op deze site.

Ploegleider is Alida Pasveer uit Groningen. Zij heeft zelf aansprekende marathontitels op haar naam staan en kan haar kennis en ervaring uitstekend overbrengen op de rijdsters. Als ploegleider heeft zij erg veel ervaring. Verzorger Jurjen Rollingswier ondersteunt het team in het winterseizoen.

Naast de wekelijkse wedstrijden op kunstijs in bijna alle ijsstadions in Nederland staan jaarlijks de wedstrijden in Oostenrijk (Weissensee) en Zweden op het programma.

Het laatste nieuws van de ploeg is via de BLOG te volgen