De damesmarathonploeg CENNED komt uit in de Topdivisie van het marathonschaatsen. De dames schaatsen ieder weekend hun wedstrijden om de KPN-Cup in de topcompetitie op kunstijs en in januari/februari op buitenlands natuurijs op de Weissensee en in het Zweedse Lulea. CENNED Connect is hoofdsponsor van de schaatsploeg. De sub-sponsoren Van Braak Accountants, DGS bv, Elfstedenhal en Koop van der Wal staan ook met hun logo op de wedstrijdschaatspakken. Naast deze sponsoren weet de ploeg zich gesteund door meerdere bedrijven.

De Topdivisie ploeg van Team CENNED bestaat uit Ankie Ytsma (Leeuwarden), Maya de Jong (Oudeschoot), Chantal Oosterkamp (Bontebok) en Nienke Smit (Zuidwolde). Ook in de Beloftendivisie dames is Team CENNED met een ploeg van vier rijdsters vertegenwoordigd. Dat zijn Annemarie van der Wal (Bant), Annet Noppert (Scharsterbrug), Joelle de Ruiter (Bovensmilde) en Rixt Bessels (Schoonoord). Annemarie en Annet kunnen als invalrijdster af en toe starten in de topdivisie. Meer over de samenstelling van de ploeg voor 2020- 2021 elders op deze site.

Ploegleider is Alida Pasveer uit Groningen. Zij heeft zelf aansprekende marathontitels op haar naam staan en kan haar kennis en ervaring uitstekend overbrengen op de rijdsters. Als ploegleider heeft zij erg veel ervaring. Verzorger Jurjen Rollingswier ondersteunt het team in het winterseizoen. Teammanager Herman Kramer behartigt de contacten met de sponsoren.
Naast deelname aan de wekelijkse wedstrijden op kunstijs in bijna alle ijsstadions in Nederland schaatst Team CENNED ook de buitenlandse natuurijscompetitie in Oostenrijk (Weissensee) en Zweden en bij natuurijs in Nederland alle natuurijswedstrijden die op het programma komen te staan. Het laatste nieuws van de ploeg is via de BLOG te volgen